Over Dianne Dianne

Mijn naam is Dianne Piepers.

Ik ben gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure. Ik werk met 100% natuurlijke, duurzame en biologische producten. Al een lange tijd is het een droom van mij geweest om voor mezelf te beginnen. Na meerdere jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende salons, heb ik de stap genomen en in augustus 2016 Beauty Salon Dianne geopend.

Je kunt bij mij terecht voor diverse ontspannende, verzorgende en huid verbeterende schoonheid en pedicure behandelingen.

Ik vind het belangrijk dat elke gezichtsbehandeling wordt afgestemd op je huidtype en wensenZo krijgt je huid altijd de verzorging die het nodig heeft en bij je past. Ik maak hierbij graag gebruik van het merk Botanical Beauty, 100% natuurlijk en biologisch. In geval van huidproblemen helpt dit product o.a. bij eczeem, psoriasis, kloven en acné. Inmiddels zijn de behandelingen uitgebreid met het 100% natuurlijke en biologische merk: Marlyse Blue en Maria Åkerberg. Zeer geschikt voor huidverbetering en ook  voor de mannen huid.  Ook zijn er verschillende massages mogelijk.
Voor een mooie dag of feest make-up kun je bij mij terecht. Ik werk met het mooie merk ZAO. Tevens is het mogelijk om de nagels mooi te laten lakken met de nagellak van ZAO of shellac van het merk  CND.

Je huid is uniek.

Tijd voor jezelf in een huiselijke, vertrouwde en rustige omgeving.
In een rustgevende sfeer waarbij persoonlijke aandacht, ontspanning, natuurlijke & biologische huidverzorging centraal staat.

Bekijk rustig de website, laat je inspireren en maak snel een afspraak.

Ik verwelkom je graag in mijn salon!

Een stralende groet,

Dianne

panorama01