MARLYSE BLUE Dianne

KIES JIJ VOOR NATUURLIJKE SCHOONHEID?

KIES DAN MARLYSE BLUE!

Marlyse Blue biedt de allerbeste natuurzuivere huidverbeteringsproducten gemaakt van organische extracten en oliën, zonder chemische toevoegingen. Marlyse Blue versterkt de kracht van natuurlijke schoonheid.


WAAROM MARLYSE BLUE?

 - Natuurzuiver, glutenvrij en vegetarisch

 - Geen parabenen en siliconen

 - Geen PEG’s en sulfaten

 - Geen chemische toevoegingen

 - Niet op dieren getest

SCHONER, KRACHTIGER & WERKZAMER

De producten van Marlyse Blue worden geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die in de producten zitten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Hierdoor zijn de producten schoner, krachtiger en werkzamer.

MARLYSE BLUE PRODUCTEN

Marlyse Blue biedt natuurzuivere huidverbeteringsproducten gemaakt van organische extracten en oliën, zonder chemische toevoegingen. Voor ieder huidtype, huidprobleem of huidwens heeft Marlyse Blue een oplossing op maat. De productlijn van Marlyse Blue is overzichtelijk en door middel van hoogwaardige crèmes, serums, ampullen, maskers en natuurzuivere AHA-en BHA (glycolzuurpeeling) van 10%, 20% en 50% en een salicylzuurpeeling van 3% wordt gewerkt aan huidverzorging en huidverbetering. Marlyse Blue maakt gebruik van de kracht van natuurlijke schoonheid.

BEHANDELPLAN BEAUTY SALON DIANNE

Plan je een nieuwe gezichtsbehandeling bij mij dan zullen wij samen, na een kort intakegesprek, adviseren welke behandeling op dat moment het beste bij je past. Samen stellen wij een behandelplan op om het optimale resultaat te behalen. Tijdens de behandeling zal ik je ook adviseren welke producten je thuis het beste kunt gebruiken.

Ik raad  je af om een andere producten te gebruiken voor je gezicht dan de producten die ik je adviseer.  Dit alles om het beste resultaat te behalen.Producten die minerale oliën, siliconen of andere hormoonverstorende stoffen bevatten, storen direct het behandelingsresultaat