Mama massage Dianne

“ Mama Massage” voordeel-arrangement
Heb je er al weleens aan gedacht om jezelf heerlijk te laten verwennen? Beauty Salon Dianne in Oldenzaal heeft een heerlijk “ Mama Massage” voordeel-arrangement samengesteld voor aanstaande mama’s. 

Nog meer genieten van je zwangerschap 
Wanneer je zwanger bent is het belangrijk om extra goed voor jezelf te zorgen. Tijdens je zwangerschap gebeurt er veel met je lichaam. Word van top tot teen verwend. Krijg alle aandacht in deze bijzondere periode. Ideaal om rust voor jezelf te creëren. Een moment voor jezelf zal je goed doen.

Zwangerschapsmassage draagt bij door direct en indirect in te spelen op bovenstaande klachten (zie de mama massage behandelingen). Naast lichaam en gezicht wordt er extra aandacht besteed aan je handen voeten en/of benen. Jullie wensen staan altijd centraal en alle behandelingen zijn naar behoefte aan te passen. De organic Skin Care producten van Botanical Beauty waar ik mee werk verzorgen de huid intensief, ondersteunen het herstel van de huid en zijn zeer rijk aan biologische ingrediënten. 100% natuurlijk zoals moeder natuur het heeft bedoeld.

 

De voordelen van zwangerschapsmassage: 
Tijdens je zwangerschap kun je verschillende klachten ervaren. Door spanning, stress of hormonale veranderingen zit je misschien niet zo lekker in je vel als je zelf zou willen. Tijdens de zwangerschapsmassage is er aandacht voor:

  • bekkenpijn
  • rug- en nekklachten
  • slapeloosheid
  • kramp in de kuiten
  • vocht vasthouden
  • spanning in de spieren

Mama massage behandelingen:

 1. Massage voor je gezicht €40,- ( 1-3 maanden van je zwangerschap) Gericht op je eerste drie maanden van je zwangerschap wanneer je met name last kunt hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. Je krijgt een heerlijke gezichtsbehandeling met een gezicht-nek en schoudermassage zodat je zelf en je huid helemaal tot rust komt.
 2. Massage voor je lichaam €40,- ( 4-6 maanden van je zwangerschap) Gericht op je vierde tot en met de zesde maand van je zwangerschap wanneer je meer last kunt krijgen van onrustige benen. Je krijgt een heerlijke lichaamsmassage van rug, armen en benen. Word verwend van top tot teen.
 3. Massage voor je handen en voeten €40,- ( 6-9 maanden van je zwangerschap) Gericht op je zevende tot en met de negende maand van je zwangerschap wanneer je meer last kunt hebben van vocht vasthouden en wanneer je buik steeds meer in de weg gaat zitten. Je krijgt een heerlijke hand- en voet massage. Vocht en afvalstoffen worden afgevoerd.
 4. Massage voor je gezicht €40,- ( 1-3 maanden na je bevalling) Je krijgt een heerlijke gezichtsbehandeling met een gezicht-nek en schoudermassage. Het bevordert je herstel en je bent heerlijke ontspannen.
 5. Massage voor je lichaam €40,- ( 3-6 maanden na je bevalling) Je krijgt een heerlijke lichaamsmassage van de rug, armen en benen. Word verwend van top tot teen. Goed voor je ontspanning en herstel

Voordeel
Als je het volledige arrangement boekt krijg je 10% korting

Extraatjes
Voor een kleine meerprijs kun je de behandelingen uitbreiden met het epileren en/of harsen van wenkbrauwen, bovenlip en/of kin, het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers, het verzorgen en lakken van de nagels van handen en/of voeten. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook leuk om cadeau te geven en/of te krijgen!