NIEUW! Yoga Mama Massage Dianne

NIEUW! Het “Yoga Mama Massage” voordeel-arrangement

Heb je er al weleens aan gedacht om jezelf heerlijk te laten verwennen? Beauty Salon Dianne in Oldenzaal en Yoga Oldenzaal in Beuningen hebben een heerlijk “Yoga Mama Massage” voordeel-arrangement samengesteld voor aanstaande mama’s. Door de lessen zwangerschapsyoga te combineren met heerlijke zwangerschapsmassages en/of massages na de bevalling kan je nog meer ontspannen!

Beleef het beste van twee werelden 
Omdat er tijdens de zwangerschap veel gebeurt met je lichaam vinden wij het erg belangrijk dat aanstaande mama’s extra goed, en met aandacht voor zichzelf zorgen. Door yoga te combineren met massage verminderen je dagelijkse spanningen waardoor het lichaam tot rust komt. Vooral voor je kindje ontstaat er een veel prettiger omgeving. Zorg goed voor jezelf en je zorgt goed voor je kindje.

De voordelen van zwangerschapsyoga en -massage: 
Door spanning, stress of hormonale veranderingen kun je verschillende klachten ervaren tijdens je zwangerschap. Dat kan vermoeidheid zijn of stemmingswisselingen, maar ook fysieke klachten zoals:

 • bekkenpijn
 • rug- en nekklachten
 • slapeloosheid
 • kramp in de kuiten
 • onrustige benen -onrustige huid
 • vocht vasthouden
 • spanning in de spieren

Zwangerschapsyoga helpt je d.m.v. oefeningen deze klachten te voorkomen en te verhelpen. Daarnaast oefen je praktische ademhalingstechnieken om rustig en goed voorbereid de bevalling in te gaan en vind je rust en ontspanning in je lichaam en hoofd. Goed voor jou en goed voor je kindje. 

Zwangerschapsmassage draagt bij door direct en indirect in te spelen op bovenstaande klachten (zie de mama massage behandelingen). Naast lichaam en gezicht wordt er extra aandacht besteed aan je handen voeten en/of benen. Jullie wensen staan altijd centraal en alle behandelingen zijn naar behoefte aan te passen. De organic Skin Care producten van Botanical Beauty waar ik mee werk verzorgen de huid intensief, ondersteunen het herstel van de huid en zijn zeer rijk aan biologische ingrediënten. 100% natuurlijk zoals moeder natuur het heeft bedoeld.​

Waar vindt de zwangerschapsyoga plaats?
De zwangerschapsyoga vindt plaats in zorgboerderij Erve Sleiderink aan de Harbertweg 1 7588 RD, Beuningen. Vanuit het centrum van Oldenzaal bedraagt de reistijd slechts 10 minuten. Vanaf het centrum van Denekamp slechts 5 minuten.

Waar vindt de zwangerschapsmassage plaats?
De zwangerschapsmassage vindt plaats bij Beauty Salon Dianne, Zadelmaker 33, 7577 TJ, Oldenzaal.

Wanneer worden de zwangerschapsmassages gepland?
Wanneer je voor dit arrangement kiest bepaal je zelf  wanneer je gemasseerd wordt. Na inschrijving voor het arrangement “Yoga Mama Massage” word je door mij gebeld en plannen we samen een geschikt tijdstip in.

Wat zijn de kosten? 
10 lessen yoga + 2 massages voor € 175,-

 

Hoe werkt het (mama-massage behandelingen)? 
Je volgt 10 lessen zwangerschapsyoga inclusief 2 heerlijke ontspannen massages (keuze uit 5 verschillende massages). Uit welke Mama Massage behandelingen kun je kiezen?

 1. Massage voor je gezicht ( 1-3 maanden van de zwangerschap) Gericht op de eerste drie maanden van de zwangerschap wanneer je met name last kunt hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. Je krijgt een heerlijke gezichtsbehandeling met een gezicht-nek en schoudermassage zodat je zelf en je huid helemaal tot rust komt.

 2. Massage voor je lichaam ( 4-6 maanden van de zwangerschap) Gericht op de vierde tot en met de zesde maand van de zwangerschap wanneer je meer last kunt krijgen van onrustige benen. Je krijgt een heerlijke lichaamsmassage van rug, armen en benen. Word verwend van top tot teen.

 3. Massage voor je handen en voeten ( 6-9 maanden van de zwangerschap) Gericht op de zevende tot en met de negende maand van de zwangerschap wanneer je meer last kunt hebben van vocht vasthouden en wanneer je buik steeds meer in de weg gaat zitten. Je krijgt een heerlijke hand- en voet massage. Vocht en afvalstoffen worden afgevoerd.

 4. Massage voor je gezicht ( 1-3 maanden na de bevalling) Je krijgt een heerlijke gezichtsbehandeling met een gezicht-nek en schoudermassage. Het bevordert je herstel en je bent heerlijke ontspannen.

 5. Massage voor je lichaam ( 3-6 maanden na de bevalling) Je krijgt een heerlijke lichaamsmassage van de rug, armen en benen. Word verwend van top tot teen. Goed voor je ontspanning en herstel. 

Extraatjes 
Voor een kleine meerprijs kun je de behandelingen uitbreiden met het epileren en/of harsen van wenkbrauwen, bovenlip en/of kin, het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers, het verzorgen en lakken van de nagels van handen en/of voeten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook leuk om cadeau te geven en/of te krijgen!