Kruidenstempel Massage Dianne

De combinatie met warmte, massage en kruiden stimuleert je lichaam en je zintuigen. De kruidenstempel massage geeft een intens gevoel van ontspanning. Het geeft positieve effecten op je gezondheid.

Positieve gezondheidseffecten
De kruidenstempel massage stimuleert en brengt je lichaam tegelijkertijd tot rust.
De kruidenstempel massage:

  • activeert je stofwisseling en verbetert je bloedsomloop;
  • onderliggende blokkades komen vrij en de energie gaat weer stromen;
  • brengt verlichting bij spierpijn;
  • afvalstoffen worden effectiever afgevoerd en voedingsstoffen worden beter aangevoerd;
  • preventief voor een gezond lichaam.

Kruidenstempelmassage gecombineerd met Hotstonemassage

De combinatie kruidenstempels en warme stenen verminderen je stress en zorgen voor een diepe ontspanning.

Tijdens de kruidenstempel massage kunnen er diverse soorten kruiden gebruikt worden die elk hun eigen werking hebben. Er zijn kruiden die gebruikt kunnen worden bij problemen aan de luchtwegen of die specifiek bedoeld zijn om je geest te laten ontspannen. De helende effecten van de warme kruidenstempels dringen tot diep in het onderliggende weefsel door.

De massagetechnieken en de warmte zorgen voor het stimuleren van de bloedcirculatie en de stofwisseling. De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.

Werking en ingrediënten 
Bij de kruidenstempel massage wordt je gezicht en-of lichaam met massage olie, handen en warme kruidenstempels gemasseerd.

De kruidenstempel massage bestaat uit een kruidenmix van o.a. badzout, kruiden (lavendel, roos, eucalyptus-mint of calendula mandarijn) en etherische oliën. Ze hebben een herstellend, reinigend, verwarmend en kalmerend effect. De kruiden ontgiften, regenereren en verzorgen je huid op intensieve wijze.

Behandelingen

Kruidenstempel massage voor je gezicht: €60,-
Ontspannende massage van je gezicht. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een massage van je handen of voeten. De totale massage duurt 1 uur en kan naar behoefte worden aangepast.

Kruidenstempel massage voor je lichaam: €60,-
Ontspannende massage van je rug, armen en benen. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een massage van de voeten. De totale massage duurt 1 uur en kan naar behoefte worden aangepast.

Kruidenstempel massage voor je gezicht en voor je lichaam: €90,-
Ontspannende massage voor je gezicht, hoofdhuid, handen, voeten, armen, benen en rug. Voor een totale ontspanning van lichaam en geest. De totale massage duurt 2 uur en kan naar behoefte worden aangepast.