Hotstonemassage Dianne

Een weldaad voor je lichaam en je geest. 

Spanningen, stress, rug- en/of nekklachten verminderen. De hotstonemassage is een zeer ontspannende massage. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde bassaltstenen. De warmte van de stenen dringt diep door in je weefsel, spieren en botten. Je spieren in je rug, schouder en nek ontspannen en de circulatie van je bloed verbeterd. De warme vulkanische stenen staan wereldwijd al duizenden jaren bekend om hun therapeutische werking.

Een hotstone massage draagt bij aan zelfherstel van je lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert je organen en brengt je lichaam weer in balans. De hotstone massage is bij uitstek geschikt bij spierproblemen en of gewrichtspijn, fibromyalgie, reuma, artrose, slechte doorbloeding.

Hotstonemassage gecombineerd met kruidenstempelmassage

De combinatie warme stenen en kruidenstempels verminderen je stress en zorgen voor een diepe ontspanning.

Behandelingen

Hotstonemassage voor je gezicht: € 55,-
Ontspannende massage voor je gezicht,nek en schouders hoofdhuid en/of voeten. De totale massage duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.

Hotstonemassage voor je lichaam:  € 55,-
Ontspannende massage voor je rug, armen en de benen. De behandeling wordt afgesloten met een massage van handen of voeten. De totale massage duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.

Hotstonemassage voor je gezicht en lichaam:  € 85,-
Ontspannende massage voor je gezicht, hoofdhuid, handen en voeten en de rest van je lichaam, armen, benen, rug. Voor een totale ontspanning van lichaam en geest. De totale massage duurt 2 uur en kan naar behoefte worden aangepast.