Mijn naam is Dianne Piepers. Ik ben gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. In de salon wordt gewerkt met 100 % natuurlijke producten. Al een lange tijd is het een droom van mij geweest om voor mezelf te beginnen. Na meerdere jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende salons, heb ik de stap genomen en in augustus 2016 beautysalon Dianne geopend.

Ik vind het belangrijk dat elke gezichtsbehandeling wordt afgestemd op uw huidtype en wensen. Zo krijgt de huid altijd de verzorging die zij nodig heeft en bij u past. Ik maak hierbij graag gebruik van het merk Botanical Beauty,100 % natuurlijk en biologisch. Het bestaat uit diverse natuurlijke producten die te gebruiken zijn voor vele verschillende huidtypes. In geval van huidproblemen helpt dit product o.a. bij eczeem, psoriasis, kloven en acné. U kunt terecht voor diverse ontspannende, verzorgende en huid verbeterende schoonheid en pedicure behandelingen. Inmiddels zijn de behandelingen uitgebreid met 100 % natuurlijke en biologische  Make-up van het merk ZAO. Ook is het mogelijks om de nagels mooi te laten lakken met shellac. Hierbij gebruik ik het merk van CND. Ook zijn er verschillende massages mogelijk.

 

panorama01

Uw huid is uniek... Tijd voor uzelf in een huiselijke, vertrouwde en rustige omgeving. In een rustgevende sfeer waarbij persoonlijke aandacht, ontspanning  en natuurlijke huidverzorging centraal staat. Verwelkom ik u graag in mijn salon!

Een stralende groet,
Dianne